Garage Organics’in Doğadan Gelen Nazik Temizleyici Formülü ile Elleriniz Yıpranmasın

Garage Organics’in Doğadan Gelen Nazik Temizleyici Formülü ile Elleriniz Yıpranmasın

Garage Organics saç ürünlerinin popülerliğinin gölgesinde kalan vücut serisinden çok seveceğiniz iki ürünü size biraz daha yakından tanıtmak istedik. Malum bugünlerde bütün uzmanların birleştiği konu sık sık el yıkamak ve tüm hijyenimiz konusunda da ekstra dikkatli olmak. Çoğu zaman su ve sabunun getirdiği güvenli temizliği hiçbir dezenfektandan beklemememiz söyleniyor. 

Fakat sabunlar ile ilgili bir konu var ki, ellerimizi fazlası ile kurutabiliyorlar. Aynı şey duş jelleri için de geçerli. Çünkü içlerinde sülfat var. Sülfat biliyoruz ki son dönemlerde abartılı olarak kötüleniyor. Aslında bahsedildiği kadar kabus bir içerik değil. Kozmetikte kullanıldığı miktarı ile zehirli değil, sağlığı tehdit etmiyor. Tekrar etmek gerekirse sadece cildi fazlası ile kurutuyor, yağ dengesini bozuyor. Bu da aşırı kuruluk, kırışıklık, çatlama hatta yer yer yara-bereye neden olabiliyor. Küçük yaralar zaman zaman bakterilerin ya da mikropların sızmasına neden olabiliyor. Sülfatın temizleme mekanizması köpürmek üzerine. Köpürerek kiri ve yağları yüzeye taşıyor ve su ile durulanarak atılmasını sağlıyor. Fakat bu temizlemenin sadece bir yolu. Garage Organics ürünleri sülfat içermiyor. Temizleme gücünü doğanın en şifalı bitkilerinin laboratuvar ortamında özel sentezinden alıyor. 

Garage Organics Hand Wash ve Body Wash tasarlanırken daha nazik temizleyen ama yine de gerçekten temizleyebilen ürün ihtiyacı düşünülerek formülleri üzerinde çalışıldı. Garage Organics Hand Wash, antibakteriyel ve antimikrobiyel olması ile bilinen turunç özleri ile cildi temizler. Aloe Vera ile hücre oluşumunu destekleyerek kuruluk, kaşıntı ve benzeri iritasyonların tedavisini destekler. Tatlı portakal yağı ile kolajen yapısını destekler, kırışıklık ve sarkmalarla savaşır. İçinde sağlığınıza zararlı hiçbir kimyasal içermez. Avrupa’nın en prestijli sertifika kuruluşu Cosmos tarafından tescilli bu sabunu tüm aileniz için güvenle kullanabilirsiniz. 

Garage Organics Body Wash ise Hand Wash’ın içeriğine artı olarak içerisindeki Çin Defnesi ile vücut tipi akne ile savaşır. Bu özellikle ergenlik döneminde sırt ve omuz bölgesinde aknelerden şikayetçi olanlar için Body Wash’ı oldukça uygun kılar. Yine Cosmos tarafından tescillenmiş olan bu duş jelini tüm aileniz için tercih edebilirsiniz. 

Sağlıklı günler dileriz. 


Yorum bırak

Yorumunuz incelendikten sonra yayınlanacaktır.