Garage Organics Vücut Serisini Yakından Tanıyın!

Garage Organics Vücut Serisini Yakından Tanıyın!

Garage Organics’in saç serisine göre daha geride durmayı tercih eden ama aslen oldukça iddialı olan vücut ürünlerini sizin için troppodonna.com adına denedim, içeriklerini inceledim ve Garage Blog için bir “Review” yazısı hazırladım. İşte keşfetmeniz gereken cevherleriyle Garage Organics! En Büyük Favorim Relief Lotion  

Genelde favoriler sona saklanır. Kart oyunlarında as gibi ama ben heyecanıma engel olamayarak baştan ilan ediyorum: Relief Lotion benzeri bir ürün şu ana kadar kullanmamıştım. Şöyle düşünün; çok yoğun bir ofis günü geçirdiniz, sürekli topuklu ayakkabılarla ayakta kaldınız. Ya da hosteslik, öğretmenlik vs. gibi zaten saatlerinizi böyle geçirdiğiniz bir rutininiz var. Veya hamilesiniz, bacaklarınız ve ayaklarınız çok şişiyor. Ödem sorununuz var. En son senaryom ise spor olsun. Tüm bunlar ya da sadece iyi hissetmek için Relief Lotion’ı denemelisiniz. İçerisindeki nane yağı hem müthiş bir ferahlık hem de en önemlisi ayaklar için antibakteriyel bir bakım sağlıyor. Çay ağacı mantar oluşumunu engelliyor. Adaçayı yoğun terleme ile savaşıyor, ayaklar kuru kalıyor, sporcular için bu iki özellik harika. Eğer spora devam eden çocuğunuz varsa sabahları okula gitmeden deneyebilirsiniz sonuçta organik sertifikalı. Kafur, hafif bir masaj yardımı ile kan dolaşımını arttırarak bacaklardaki ödem ve şişlikleri gideriyor. Hamileler bu sizin içindi. Kısacası Relief Lotion ile banyo sonrasında kendinizi SPA’ya gitmiş gibi hissedebilirsiniz. Banyodan sonra rahat bir yere uzanın ve masaj yaparak ayak ve bacaklarınıza uygulayın, sonra kendinize bir 10 dakika dinlenme süresi tanıyın. Telefonu da bırakın, sosyal medyaya da bakmayın, belki biraz müzik. %99 Saf Pure Aloe ile Yağlanmadan Nemlendirin

Aloe Vera’nın faydalarını bin yerden okumuşsunuzdur. Binbirinci ve sıkıcı kaynağınız olmaya niyetim yok ama Aloe Vera bitkisinin çölde yetiştiğini ve onca susuzluğa rağmen yemyeşil, taptaze kaldığını hesaba katarsak nasıl bir nem bombası olduğunu hatırlatabiliriz. Bu nedenle özellikle harika bir Aftersun olduğunu biliyorsunuzdur. Ama normal günlerde de cildinizi nemlendirirken yağlanmasından çekiniyorsanız, sivilcelenmeye meyilli bir cildiniz varsa ya da sürdüğünüz kremlerin cildiniz tarafından çabuk emilememesinden şikayetçiyseniz jel formdaki Pure Aloe size uygun. Ayrıca saç için de başarılı bir şekillendirici, jöle gibi duruyor ama onun gibi sertleştirmiyor. O sevdiğimiz ıslak görüntüyü yaratıyor hem de saçın yağlanmasını engelliyor. Bu arada piyasada birçok Aloe Vera ürün var. Bunları da kullanabilirsiniz. Ama bana göre organik sertifikası olması (sertifikanın da ciddi bir kurum tarafından verilmiş olması) çok önemli. Çünkü piyasada uygun fiyatlı bulabileceğiniz birçok Aloe Vera jeli boyalı, çok sayıda katkı maddesi içeren ürünler olabiliyorlar. Yani Aloe Vera jel alırken ambalajları dikkatli okumak gerekiyor.

Sağlıklı Vücut Losyonu 

Çoğu zaman vücut bakımı en son geliyor. Çünkü yüzümüz kadar göz önünde değil ve yaşlanmayı/kırışmayı aynada yüzümüze tokat gibi çarpmıyor. Ayrıca biraz zahmetli geldiği de kesin. Çünkü kremler kolay emilmiyor. Giyinmeden beklemek zorunda kalıyoruz vs. Vücut losyonu kullandığımızda ise genelde kokusuna bakarak seçim yapıyoruz. Halbuki önemli dermatologlar her zaman hatırlatıyor ki ürünlerin içindeki parfümler aslında içten içe cildi en çok irite eden ve erken yaşlanmaya neden olan faktörlerden biri. Dikkat ederseniz dermatologların yazdığı reçetelerdeki ürünlerin hiçbiri “rüya gibi/bahar gibi/yaz meltemi gibi” kokmaz. Garage Organics Body Lotion'da çok az bir portakal kabuğu kokusu var. Bu tatlı portakal cildin kolajen yapısını desteklesin diye eklenmiş. Böylece sarkmaları önlemeye yardımcı oluyor. Yani kış boyunca üşenmeyip kullanırsanız yazın ilk bikiniyi giydiğiniz o an ayna karşısında üzülmezsiniz. Ayrıca Aloe Vera ile hücre yeniliyor. Hindistan cevizi yağı ile nemlendiriyor. Bu losyonu sürdüğünüz zaman C vitamininden zengin yapısı sayesinde cilde sağlıklı bir parlaklık veriyor. Bu arada çoğu losyona göre çok hızlı emiliyor. Ayrıca birçok Garage ürünü gibi Body Lotion da Avrupa’nın üst düzey organik sertifikası Cosmos Organics’le tescillenmiş. Yani (eğer içindeki bir bitkiye özel bir alerjisi yoksa) çocuklarınız için de çok uygun.

Garage Organics Body Wash  

Bu vücut jelinin yoğun yapısını cildinizde hissediyorsunuz. Hani bazı ürünlerin zengin içerikli olduğunu anlarsınız, bazıları da sabun köpüğü gibi hemen uçuşup gider ya… Body Wash cildinizi kurutmadan temizliyor. Çok ferah bir narenciye kokusu var. Yine Body Lotion’daki kolajen hikayesi burada da devam ediyor. Ayrıca alerji, egzama, kızarıklık, yoğun güneş yanığı gibi nedenlerle hassaslaşan ciltler ve çocuklar için sağlıklı bir sabun alternatifi. 

Garage Organics Hand Wash 

Yine vücut jelinde olduğu gibi ellerinizi kurutmadan, deterjan sürüyormuş hissi vermeden nazikçe temizleyen bir el sabunu arıyorsanız Garage Organics Hand Wash limon özlü formülü ile sizi mutlu edecek. Özellikle ellerini çok yıkayan ya da iş nedeni ile çok yıkaması gerekenlerdenseniz böylesi kimyasal içermeyen bir formüle geçmenizi tekrar tekrar öneririm. Çünkü yapılan araştırmalar deterjan benzeri sert temizleyicilerin kemiklere kadar ulaşarak erimeye neden olduğunu ortaya koyuyor.

Troppodonna.com adına Çağla Bingöl


Yorum bırak

Yorumunuz incelendikten sonra yayınlanacaktır.