Saçlarınızı Sonbahara Hazırlayın!

Saçlarınızı Sonbahara Hazırlayın!

Ağustos ayının sonuna yaklaşıyoruz ve kısa süre sonra sonbaharın başlangıcı ile (tam anlamıyla olmasa da) şehir tekrar ritmine kavuşacak. Bu sene hala hayatımız kontrollü olmaya devam etse de, artık günlük hayatta daha aktif olmaya başlıyoruz ve umarım en kısa zamanda eski özlediğimiz günlere de döneceğiz.

Evde geçirilen uzun aylar ve kontrollü normallik ile geçen yaz derken sosyal medyada sizden gelen sorulardan anlıyorum ki bu sonbahar çoğumuz saçlarımızda bir değişiklik yapmayı düşünüyoruz. Bunu hayata dönüş açısından harika bir adım olarak görüyorum çünkü hem saçlarınızda yapacağınız ufak bir değişiklik bile çoğu zaman tüm havamızı olumlu etkiliyor hem de birçok başka değişime göre çok daha pratik ve (doğru yapılırsa) zahmetsiz olabiliyor.

Garage Hair Repair Studio’larda son birkaç yıldır müşterilerimizin de rutinine girmiş en önemli sonbahar değişimi Desert Red ya da Espresso Kahve uygulamaları gibi renk değişimleri oluyor. Böylece hem yeni renk ile kişiye yeni bir dinamizm geliyor hem de yazın fazlası ile yıpranan açık renk saçlar bir süre için dinlenmeye alınıyor.

Desert Red ayrıca sonbahar aylarında şehrin griliği içinde farklılaşmak ve biraz modumuzu ısıtmak için de harika bir ton. Eğer bu popüler kızıl tonunu siz de denemek istiyorsanız ama bana yakışır mı diye arada kaldıysanız, size önerim çok kafa yormadan bizden randevu alıp Garage Studio’larından birini ziyaret etmeniz. Kişisel danışmanlık randevularımız bu tarz değişimleri planlamak için çok uygun olacaktır. Ayrıca Desert Red bizim için öyle “joker” bir renk uygulaması ki; salonlarımızdaki deneyimli renk uzmanlarımız bazen soğuk, bazen sıcak alt tonlar kullanarak sizin saçınıza profesyonelce adapte edebiliyorlar.

Yine Espresso kahve adını verdiğimiz koyu kahve tonumuz da özel bir teknik ile saçınızı çok yormadan, kısa süre kullanım (deneme sürüşü gibi diyelim) için uygulanabiliyor. Son olarak saçı çok yıpranmış ama kısa kestirmekten kaçınanlar için menümüzde bulunan Ghost cut saç kesim uygulaması oldukça kurtarıcı. Saçlarınızdan yazın hasarını silmek ve daha sağlıklı olmasını sağlamak için de Sakinleştirici Bakım uygulamamızı ya da Garage Organics Saç Bakım ürünlerimizi kullanmanızı öneririm. Garage Organics Hair Serum bizim de salonlarımızda renk değişimlerinden önce saçı güvenceye almak için kullandığımız harika bir serum. Saçı; açma ve renklendirme işlemlerine Hair Serum ile yaptığımız maske ile hazırlıyor, sonrasında da müşterilerimize renklerini uzun süre solmadan, matlaşmadan kullanabilmeleri için yine aynı serumu evde de düzenli kullanmalarını öneriyoruz. 

Bu sonbahar değişim düşünüyorsanız Garage Studio’larından randevunuzu alın, gelin size en çok yakışacak uygulamayı birlikte planlayalım.


Sevgilerimle,
Ahmet Çoban


Yorum bırak

Yorumunuz incelendikten sonra yayınlanacaktır.