2019 Yazının En Gözde Saç Uygulamaları!

2019 Yazının En Gözde Saç Uygulamaları!

Artık Mart ayına giriyoruz ve baharın gelmesiyle beraber güneş yüzünü bize dönecek. Bu da genelde yeni mevsimin heyecanını duyduğumuz, yaklaşmakta olan yaz sezonu ile ilgili planlar yapmaya başladığımız günler demek oluyor. Bu yazın kendinizi en güzel hissettiğiniz, en unutulmaz yazınız olmasını istiyorsanız o zaman size daha önce söylediğim gibi: Hayatınızı güzelleştirmeye saçlarınızdan başlayın!

Bunun için size iki anahtar renk uygulamasından bahsetmek istiyorum: Brushlight ve Facelight.

Saçınızın rengi ne olursa olsun, ister küllü bir sarı tonu, ister espresso kadar koyu ya da desert red gibi bir kızıl ya da tamamen natürel kendi tonunda, Brushlight ve Facelight uygulamalarından birini seçerek bu yazı ışıl ışıl geçirebilirsiniz.

Garage Studio’larının Patentli Uygulaması Brushlight İle Sağlıkla Parlayan Saçlar

Garage Studio’larının en popüler uygulamalarından biri olan Brushlight, saçının natürel tonunu korumak isteyenler için yaz aylarında en doğal, en pratik ve zahmetsiz değişimi vadediyor. Kullanıldıkça, yazın güneş gördükçe daha da güzelleşen Brushlight, aynı zamanda sizi yaz aylarında sürekli kuaför ziyaretinden kurtaracak bir renklendirme. Saçınızın kendi tonundan bir ya da iki ton açığa giderek yapılan bu işlem sonrası çizgili bir görüntü olmaz, saçınız parlaklığını yitirmez ve farklı tonların bir arada doğal geçişlerle uygulanması sayesinde gür, sağlıklı, pırıl pırıl bir sonuç sağlar. Bu uygulamayı inanın her renkte saç için en doğal yorumu ile uygulayabiliriz yani “bana da olur mu?” diye düşünmeyin, gelin en güzeline beraberce karar verelim.

Facelight İle Yüz İfadenizi Aydınlatın

Facelight yine salonlarımızın starlaşan uygulamalarından biri. Yüzünüz solgun ve renksiz görünüyorsa, size sürekli yorgun musunuz diye sormalarından sıkıldıysanız o zaman Facelight uygulamamızla yüzünüzü aydınlatabiliriz. Instagram hesabımda paylaştığım bazı fotoğraflardan sonra çok soru ve mesaj alırım. Bunların birçoğu facelight uygulamasına dair karelerden sonra gelir. Bu uygulamada yüzünüzün çevresindeki kısımdan bazı bölümleri highlightlarla ışıldatıyoruz. Neredeyse saçınızın %20 kadar bir bölümü açılıyor. Ama saçların doğru bölümlerini seçmek ve natürel bir parlaklık için optimum tonu belirlemek çok önemli. Göreceksiniz bu uygulama sonrası insanlar size çok canlı ve mutlu göründüğünüzü söyleyecekler ama nedenini de tam çözemeyecekler. O da aramızda kalsın zaten.

Gelin yeni sezona girerken bu pratik uygulamalardan birini seçerek hayatınıza güzellik katalım.

Sevgilerimle,

Ahmet Çoban


Yorum bırak

Yorumunuz incelendikten sonra yayınlanacaktır.