Bu Babalar Gününde Hediyenizi Garage Organics’ten Seçin!

Bu Babalar Gününde Hediyenizi Garage Organics’ten Seçin!

Babalar gününde size hep aynı hediye alternatiflerinin sunulmasından sıkılmadınız mı? Bir kravat, bir gömlek, belki ofis masası için ona sizi hatırlatacak bir obje ya da şık bir kalem… Hepsi çok hoş ama bu babalar gününde onu farklı bir hediye ile şaşırtmaya ne dersiniz? 

Güzellik ve bakım konuları ile en ilgisiz gibi görünen erkekler bile zaman zaman saç ya da cilt sağlığı için kendilerine uygun ürünlerin arayışında oluyorlar. Ama bu kadar çok markanın olduğu ve her kafadan bir sesin çıktığı bir ortamda her zaman doğru ürünlerle buluşmak onlar için de kolay değil. 

Bu sene bir farklılık yaparak babalar günü hediyenizi Garage Organics’in saç ve cilt sağlığını ön plana alan ürünleri arasından seçmek isterseniz size serimizden babanız için en uygun olacak ürünleri derledik! 

Hem de bu güne özel, kaçırılmayacak %25 indirim fırsatı ile! 

Saç Sağlığına Önem Veren Babalara Organik Sertifikalı, Dökülme ile Savaşan Hair Wash Şampuan 

Babalar, çoğu zaman önemsemiyormuş gibi görünseler de dış görünüşümüzün en önemli kısımlarından biri olan saç güzelliği onlar için de değerlidir ve zaman zaman kafalarına takılır.  Garage Organics Hair Wash şampuan içeriğindeki yoğun saf Aloe Vera ve diğer şifalı bitki özleri ile saç ve saç derisi sağlığını iyileştirir. Yağ dengesi sağlar, kepeklenme ile savaşır, kaşıntıları giderir, saç derisinin nefes almasına yardımcı olur. Ama en önemlisi de saç köklerini güçlendirerek saç dökülmesine karşı savaşır. Avrupa’nın en prestijli organik ürün sertifikası Cosmos Organic ile tescillenen Hair Wash, babaların saçları ile ilgili tüm sorunlarına en doğal ve kalıcı çözümleri sunar. 

Pure Aloe İle Hem Kökler Güçlensin Hem de Saç Kolayca Şekillensin 

Erkeklerin jöle ihtiyacını anlayabiliyoruz. Hem saçlarını şekillendirmek istiyorlar hem de dökülmeye neden olmayacak bir ürün arıyorlar. İşte o noktada devreye Garage Organics Pure Aloe jelimiz giriyor. %98 saflıktaki bu Aloe Vera jel saçı çok sertleştirmeden şekillendiriyor, saç köklerini tıkamıyor, ardında kimyasal artık bırakmıyor ve yağlanmayı önlüyor. Bu ürünü aynı zamanda yüzün T bölgesine siyah gözenek giderici doğal bir maske olarak da kullanabilirler. Hatta Pure Aloe,  tatilde After Sun olarak güneş sonrası da yine kurtarıcıları olacak. Erkeklerin her zaman aradığı pratiklik bu olsa gerek! 

Zor şekillenen, Kabaran Saçlar İçin Biraz Hair Balm Yeter 

Saçlarını daha uzun kullanmayı seven ya da dalgalı veya kalın telli saçlara sahip erkeklerin ortak sorunu bir süre sonra yaşanan kabarmalar ve şeklini kolayca kaybeden saçlar. Bu sorunu saçlarının sağlığına zarar vermeden, hatta bir taraftan gün boyu bakım yapan Hair Balm ile çözebilirler. Hair Balm aslında tam da eski, bildik briyantinin bitkisel versiyonu gibi. Hem saçı şekillendiriyor, hem parlatıyor hem de gün boyu kalıcılığı ile kabarma derdinden kurtarıyor. İçindeki organik Hindistan cevizi, Argan, Avokado gibi özlerle saça bakım yaparken, sağlıkla uzamasına yardımcı oluyor. 

Spora Düşkün Babalara Relief Lotion’la Evde SPA Keyfi 

Spor yapmayı seven ve antrenman sonrası bacak ve ayakları için; rahatlatan, kas ve taban ağrılarını gideren bir ürün arayan erkeklerin vazgeçilmezi olan Relief Lotion aynı zamanda ayakları mantar, aşırı terleme vb. sorunlardan da koruyor. Uzun süre hijyen ve ferahlık sağlayan Relief Lotion özellikle yaz aylarında sıkça tercih ediliyor. Kan dolaşımını düzenleyerek bacak ve ayak bölgesindeki şişlikleri de gideren organik sertifikalı Relief Lotion, evde SPA keyfi sunuyor. 

Duşta Organik Ferahlık İçin Portakal Özlü Body Wash 

Cildi kurutmayan, vücudu nazikçe temizleyen ve formülünde bulunan tatlı portakal ile lavanta özlerinin karışımı sayesinde ferahlık veren Garage Organics Body Wash aynı zamanda ciltteki kaşıntıları ve iritasyonu da giderir. Cilt sağlığını düzenlemeye yardımcı olan bu duş jeli kimyasallardan uzak içeriği ile babaların da favorisi olacak.


Yorum bırak

Yorumunuz incelendikten sonra yayınlanacaktır.