Bu Sezon Tüm Renkler Isınıyor!

Bu Sezon Tüm Renkler Isınıyor!

Yaz aylarını ve güneşini geride bırakıp yavaş yavaş sonbahara doğru ilerlerken sezonun griliğine inat bu sene saç renkleri ısınıyor. Altın sarılar, ilhamını çöl kızılından alan Desert Red, karamel sıcaklığı taşıyan Toffee Brown ve daha koyulara yöneldiğimizde Espresso…

Espresso

Bu renkleri 2019 Sonbahar/kış sezonu boyunca editoryal çalışmalarda, ünlü isimlerde ve sosyal medyada yakından takip ettiğimiz influencer’larda yoğun olarak göreceğiz. Ben müşterilerime saç rengi konusunda önerilerde bulunurken onların istedikleri rengi öğrendikten sonra saçının alt tonuna, cilt rengine ve kaş rengine bakarak öneride bulunurum. Geçtiğimiz yıllarda küllü, soğuk tonlar daha revaçtaydı ama bir rengin revaçta olması onun herkese yakışacağı ya da herkese uygulanabileceği anlamına gelmiyor. Sonuç her zaman başarılı olmayabilir. Bunu her zaman müşterilerime uygun bir dille anlatmaya çalışırım.

Sıcak renk ailesi çoğu Türk kadınına çok yakışıyor ve uygulaması soğuklara göre daha rahat. Rahat derken bana olan kolaylığından bahsetmiyorum yani daha az yıpratıcı olduğunu belirtmek istiyorum. Ayrıca bu sıcak tonların bir avantajı da kısa süreler için geçici olarak uygulanabilmesi.

Yani mesela normalde açık ton bir saç kullanıyorsunuz ya da saçınızı daha hiç boyatmadınız ama Espresso gibi koyu bir tonu denemek istiyorsanız işte sıcak tonlar bunun için çok elverişli. Bunun yanı sıra Ombre, Sombre ve benzer 2 renk geçişli uygulamalarda saçlarınızın doğal tonu sıcak ise bu renk ailesinde ilerlemek yaz boyunca zaten oldukça yorulan saçları bir süre dinlendirmek ve sağlık kazanmasını sağlamak için benim size önerim.

Sıcak tonların en iyi yanlarından biri de sonbahar ve kış ayları boyunca içine boğulduğumuz plaza griliğinde içimizi ısıtması. İşin psikolojik boyutunu da hiçbir zaman atlamamak lazım sonuçta biz marka olarak hayatınızı güzelleştirmeye saçlarınızdan başlamak istiyoruz.

Gelin bu sezon sizin saçlarınızı da biraz ısıtalım!

Sevgilerimle,

Ahmet Coban


Yorum bırak

Yorumunuz incelendikten sonra yayınlanacaktır.