Bu Yaz En Sevdiğim Gelin Saçı Modelleri

Bu Yaz En Sevdiğim Gelin Saçı Modelleri

Yaz sezonunun başlamasıyla gelin adaylarının heyecanı da biraz daha arttı. Artık mutlu sona az zaman var. Bu önemli günde kuşkusuz en dikkat gerektiren detaylardan biri de saçlarınız! Hem seçtiğiniz gelinliğe hem düğünün tarzına uyum sağlamasının yanı sıra sizi de en doğru şekilde yansıtmalı. Benim gelin adayları ile konuşurken hep söylediğim bir şey vardır: Kendi stilinizden çok uzaklaşmayın, sonradan rahat edemeyeceğiz bir şeyleri sırf denemek için maceraya girmeyin, bu özel günde aklınız saçınızda kalmasın! İşte bu düşüncelerle 2018 ilkbahar/Yaz Bridal Koleksiyonlarını ve bazı kırmızı halı görüntülerini değerlendirerek sizin için birkaç model seçtim. 

Ama önce saç bakımı! Çünkü saçlarınız ne kadar sağlıklı olursa uyguladığınız modelleri de o kadar güzel gösterecektir. Bu tabii ki rengi için de geçerli. Bu arada saç renginizde düğün öncesi ufak tefek değişiklikler yapmak isterseniz, mesela yüzünüzü aydınlatacak birkaç ışıltı katmak, beni Garage Hair Repair Studio’larında bulabileceğinizi biliyorsunuz. :) Saç sağlığınızı ise düğün öncesinde haftada birkaç kere uygulayacağınız yoğun bir bakım kürü ile güçlendirebilirsiniz. Benim size önerim banyo öncesinde saçlarınıza Garage Organics Hair Serum ile maske yapmak. Böylece hem yoğun bitkisel özlerle beslenecek, hem nemini geri kazanacak hem de daha kolay şekil alacaktır. Vitamin ve mineral yönünden zengin bir beslenme planı da yine kökten uca saçları güçlendirmek için önemli. Şimdi biraz da saç modellerine bakalım. 

 

Önden örgülü olan modeller özellikle kır düğünü konseptinde sık sık karşımıza çıkıyor. Bu tarz modelleri bohem şıklığının dışında saçın ön kısımlarını kontrol altına alması açısından da çok başarılı buluyorum. Eğer saçlarınız nemden, sıcaktan çok etkilenip, çabuk kabarıyorsa bu model size uygun olabilir. Yine uzatmaya çalıştığınız perçemleri kamufle etmek açısından da güzel bir metod. Tabii yüzün kemik şekline uygun olarak örgü sayısına, kalınlığına ve yerine doğru karar vermek çok önemli. 

 

Gelin topuzları artık eskisi kadar ne sıkı ne de abartılı. Daha minimalist yaklaşımlarla, modern uygulamalar öneriyorum. Eğer yoğun detaylarıyla öne çıkan bir gelinliğiniz varsa bu tarz bir model ile denge sağlayabilirsiniz. 

 

Bu yaz saç aksesuarları popülerliğini sürdürüyor. Biz hem taç ve yoğun çiçek aplikeli modelleri seviyoruz hem de bunun gibi daha belli belirsiz aksesuarlarla hazırlanmış olanları. Bu saç size de benim gibi kumsalda yapılan romantik düğünleri hatırlattı mı? Eğer gür ve uzun saçlarınızı doğal bırakmak istiyorsanız, işlerin kontrolden çıkmaması için böyle bir model deneyebilirsiniz. 

 

Topuz konuşurken, bir de bunun gibi daha kabarık ve dağınık olanlarına göz atmak lazım. Blake Lively yüzünü daha uzun göstermesi için arka kısmını bir miktar kabartmış saçlarının, bu gibi hafif krepeli modeller sizin de çok işinize yarayabilir. Oldukça modern bir sonuç veren bu topuz son dönem kırmızı halıda da çok revaçta. 

 

Belki yeni prensesimiz Meghan Markle’daki kadar iddialı değil ama ince, çiçek motifli taçlar ve düz fönle kusursuzlaştırılmış modeller bu yaz yine favorilerden. Fönünüzün tüm düğün boyunca kalıcılığını koruması ve parlaklığını kaybetmemesi için fön öncesinde Garage Leave-In Treatment Sprey uygulamanızı öneririm. Ayrıca saçı ağırlaştırmayan bu ürünün saç parfümlerini aratmayan hoş kokusu da bütün gece size eşlik eder. Bu tarz yüzü çerçeveleyen modeller yüzünüzü oval forma yaklaştırmak için de ideal. 

 

Saçlarınızın doğal dalgasını koruyan topuzlar ve toplamalar, gerçek çiçekler ve kurdela detayları ile bu sezon çok tercih ediliyor. Özellikle dip kısımları yağlı, uçları kuru, karma yapıda saçlara sahipseniz size vereceğim önemli bir ip ucu saç diplerini bir miktar Garage Organics Pure Aloe ile şekillendirmek. Hem daha gür duruyor, hem çabuk yağlanmasını önlüyor hem de şekillendirmede jöle ve köpük gibi ürünlerden daha başarılı. Ayrıca çok da sağlıklı! Bu saç modelinde de yüzünüzün çevresinde bırakacağınız birkaç saç tutamı ile yüzünüzü boyutlandırabilirsiniz. 

Eğer düğün saçınız için daha ayrıntılı konuşmak ve bilgi almak isterseniz salonlarımızı arayarak beraber gerçekleştireceğimiz bir danışmanlık randevusu alabilirsiniz. Bu özel gün için sizi hazırlamaktan ve hayalinizdeki görüntüye ulaştırmaktan mutluluk duyarım. 

Sevgilerimle, 

Ahmet Çoban 


Yorum bırak

Yorumunuz incelendikten sonra yayınlanacaktır.