Büyük Değişimlerin Adresi : Garage!

Büyük Değişimlerin Adresi : Garage!

Geçtiğimiz hafta çok sevdiğimiz bir isim, Elçin Sangu, saçlarında ilk defa yaptıracağı bir değişim için Garage Hair Repair Studio’yu tercih etti. Yeni projesinde bürüneceği karakter için sarı saçlı bir tip belirlenmiş. Bu değişim için tabii ki her zaman olduğu gibi öncesinde Garage Studio’larında bir ritüel haline gelen kişisel danışmanlık görüşmemizi gerçekleştirdik. Sizlere, blogda yazdığım ve sosyal medyada sık sık paylaştığım gibi ben ve yönetim ekibimiz Garage Studio'da müşterilerimizle 20 dakika kadar süren bir kişisel danışmanlık randevusu ile çalışmalarımıza start veririz. Bu randevular sırasında hem sizin istediğiniz, hayal ettiğiniz saçları öğreniriz, hem de yüzünüze, ten renginize, ama daha da önemlisi hayat tarzınıza ve alışkanlıklarınıza en çok uyacak tasarımı beraberce kararlaştırmayı hedefleriz.

Elçin Sangu ve diğer ünlü isimlerde de yeni projeleri öncesi köklü değişimler için aynı yolu izliyoruz. Ama bu sefer belki biraz farklı olarak hem sanatçının kendi hayatını çok zorlamayacak hem de karakteri ile iyi örtüşecek rengi ve stili belirlemeye çalışıyoruz. Elçin Sangu’nun kızıl saçları gerçekten kendisi ile özdeşleşmiş ve çok sevilen bir özelliğiydi. Aynı zamanda bizim 2015 yılından beri uyguladığımız Desert Red isimli saç renginin de ilham kaynaklarındandı. 

Dolayısıyla bu değişim gerçekten başarılı olmalıydı ayrıca diğer müşterilerimle yakaladığım birkaç seanslık zaman avantajına da sahip değildim bu sefer. Her şey aynı gün içinde tamamlanmalıydı. Bu nedenle değişimden bir süre önce Garage Organics Hair Serum maske ile saçı hazırlamaya başladık. Kimyasal işlemlerden minimum zarar adına bu bizim için bir emniyet kemeri görevi görüyor ve tüm köklü renk değişimlerinde müşterilerimize aynı bakımı uyguluyoruz. Hatta önceden planlama yapılırsa bizim önerimiz 1-2 hafta öncesinde kullanılmaya başlanması yönünde oluyor.

Elçin Hanım’ın saçında aynı zamanda renk değişimi sonrasında Sakinleştirici Bakım denen ve son dönemde vazgeçilmezlerden olan uygulamamızı da yaptık. Uzun süre etkisini sürdüren bu bakım ile yoğun temposunda sık sık bakım yapmaya zaman bulamasa da Sakinleştirici Bakım onu epey bir süre idare edecektir. Son olarak saçlarında doğal katların olduğu yumuşak bir form sağlayan Ghost Cut kesimimizi yaptık. Sonuçtan çok mutlu olması beni ve ekibimi de çok sevindirdi.

Sosyal medyada çok ilgi gören ve sizden oldukça fazla soru alan bu değişimin detaylarını pratikçe aktarmaya çalıştım. Siz de önümüzdeki günlerde saçınızda köklü bir değişim düşünüyorsanız gelin kişisel danışmanlık görüşmesi için bizden bir randevu alın. Sizi en mutlu edecek değişimi beraberce planlayalım.

Sevgilerimle 

Ahmet Coban


Yorum bırak

Yorumunuz incelendikten sonra yayınlanacaktır.