Garage Organics’in Harikalarını Yakından Tanıyın!

Garage Organics’in Harikalarını Yakından Tanıyın!

 Merhaba,  

Saç bakımı konusunda aklınızın bazen çok karıştığını biliyorum. Ben her zaman müşterilerimin hayatını kolaylaştıran çözümler bulmaya gayret etmiş bir kuaför olarak şimdi size diyorum ki aslında konu bu kadar da karışık olmak zorunda değil. 

Saçınız ister hiç boyanmamış natürel halinde olsun, ister brushlight, ombre vs. gibi çift renk uygulamalardan geçsin, ister başka farklı işlemler görmüş olsun, en önemli sorunlarından biri nemini kaybetmesidir. Nemini kaybeden saç kurur, kabarır, zor taranır, çabuk kırılır, şekil vermesi zorlaşır, rengi solar, parlaklığını yitirir. Herhangi biri ya da hepsi tanıdık geldi mi?

Bu nedenle en önemlisi saçınızın içine nüfuz edebilen ürünlerle içten dışa doğru nemini geri kazandırabilmek ve yapısını güçlendirerek nem kaybını önlemek için vitamin, mineral deposu özlerle beslemek. Biz Garage Organics ürünlerinde saçları ince, kalın, kuru, yağlı, dalgalı diye ayırmadan bu sorunları gidermeye yöneldik. Gördüğü işlemlere ve tipine göre bazı saç daha yoğun ve sık uygulama gerektirir bazısı daha az. Bazısında sadece uçlara yoğunlaşmak gerekir, bazısında köklere inmek önemlidir. Ama dediğim gibi doğadan gelen şifalı bitkileri doğru kullanarak güç sizde artık!  

Bu yazımda yukarıda bahsettiğim düşünce tarzı ile hazırladığımız, anlık değil kalıcı sağlık sağlayan  Garage Organics ürünlerimizi sanki salonumu ziyaret etmişsiniz gibi anlatmak istedim (Ne kadar istesek de herkesle yüz yüze tanışma, sohbet etmek fırsatı bulamıyoruz. Blog en çok bunun için var bana göre.) 

Doğru Saç Bakımı Doğru Şampuan Seçimi İle Başlar!

 

Doğru saç bakımı en temel ürün olan doğru şampuan seçimi ile başlar. Çünkü günün sonunda en çok kullandığınız ürün budur. Sadece saçınızın sağlığı düşünülerek hazırlanmış çok özel bir şampuan Garage Organics Hair Wash.  

Kadın ya da erkek ayrımı yapmadık. Sadece saçta ve kafa derisinde meydana gelebilecek sorunlara yoğunlaştık. Saçınızda aşırı yağlanma sorunu mu var? Aloe vera yönünden zengin formülü ile, kimyasal şampuanlar gibi saçın yağ dengesini bozmadan nazikçe bu sorunu gidermenize yardımcı olur. Kafa derinizin nefes almasını sağlar, gözeneklerini açar ve böylece dökülme ile savaşır. Eğer düzleştirici, keratin, sakinleştirici bakım yaptırdıysanız, sülfatsız bir şampuan arıyorsanız yine Hair Wash’ı kullanmalısınız.

Egzama probleminiz varsa içeriğindeki soğuk pres ayçiçek yağı ile bu soruna da iyi gelir. Hindistan cevizi yağı ile saça yoğun nem verir. Tiare, başka çok az üründe bulunan, saçın gövdesine nüfuz edebilen doğadaki nadir bitkilerden biridir, böylece saçı içten tamir eder. İçeriğindeki Roucou bitkisi saçınızın pigment yapısını güçlendirmeye ve saç renginin canlı kalmasına yardımcı olur. Bal ile kafa derisinde bakteri oluşumunun ve kepeklenmenin önüne geçer. Seboreik dermatit ile savaşır. Eğer saçınıza ve saç derinize sağlığını tekrar kazandırmak istiyorsanız bu şampuan sizin için ideal bir seçim olacaktır.” 

Saç Bakım Rutininizi Banyo Öncesine Taşıyın, Pratikleştirin!  

Önceden saç bakımı için banyoda uzun süreler geçirirdiniz bu da çok pratik olmadığı için genelde alınan ürünler banyonun bir köşesine atılır, unutulurdu. Önemli olan saç bakımı rutinini pratikleştirmek. Garage Organics serisindeki ürünler banyo öncesi kuru saça uygulanıyor.  

Saç Serumu İle Saçlarınıza Sağlıklı Parlaklığını Geri Kazandırın!  

En doğal içeriklerle hazırlanmış, besleyici bir bakım serumu arıyorsanız cevabı Garage Organics Hair Serum. Bu serumu yaratırken saçların renk açma / boya, fön gibi uygulamalar nedeni ile zarar gören gövde kısmına yoğunlaştık. Ama eğer uç kısımlarda da önemli bir hasar yoksa ayrı bir ürün kullanmaya gerek duymaksızın tek başına yeterli olacaktır.

İçerisinde Hindistan cevizi, avokado ve argan yağı ile Shea Butter, Tiare bitkisinin yanı sıra Jojoba ve adaçayı gibi özler var. Haftada 1-2 defa düzenli kullanımda birkaç hafta içinde değişimi gösterecektir. Bu çok yoğun bir yağ olduğundan, az miktarlarda uygulanır ve şişesi uzun süre gider. Saçlarınıza nemini ve gücünü geri kazandırır. Dolayısıyla saç tekrar parlar ve kolayca şekil alır. 

Saçlarınızın Hızlı Uzamasını İstiyorsanız Önce Hair Balm İle Uçlarını Onarın!  

Saçıyla ilgili çok kemikleşmiş negatif yargıları olan müşterilerimin bile fikrini değiştiren bir ürün oldu Hair Balm. Doğal bir dudak balm’ını andıran yapısıyla bu ürünü tasarlarken “benim saçım ne yaparsam yapayım parlamaz” diyenleri düşündük. Saçınızın çevresinde adeta besleyici, konsantre bir katman oluşturur ve sakinleştirmek, güçlendirmek, zayıflamış bölgeleri onarmak için tüm gücüyle çalışır. Özellikle umutsuz vaka gibi gördüğünüz kırılmaya yatkın uçlara uygulayın.

Saçınızda başa çıkamadığınız bir dalga varsa, çok elektrikleniyorsa, bu Balm’ı hem banyo öncesinde bakım, hem de banyo sonrası az miktarda nemli saça dalgalı şekillendirme için önerebilirim. Saçlarının sağlığını bozan, ağır şekillendirici ürünlerden sıkılan ve sağlıklı bir alternatif arayan erkekler için de harika bir hair-styling ürünü olacaktır.

Belki de bulabileceğiniz en yoğun E vitamini konsantresini içeren Hair Balm, tüm vücutta olduğu gibi saçta da dolaşan serbest radikallerin meydana getirdiği hasarı geriye döndürmek için çalışır, yani gerçek bir anti-aging’dir. 

Banyo sonrasında Saçınızı  Leave-In Treatment ile Tam Korumaya Alın 

Leave-in Treatment No.2 ya da salonda kısaca No.2 olarak tanınan bu sprey, markamızın Garage Hair Repair serisindeki en yeni lansmanı! 

Fakat yeni olmasına bakmayın şimdiden herkesin favorisi. Biz bu ürünü serimize destek olarak ekledik. Çünkü organik formüllerimizin belirli bir zaman içinde başardığı iyileşme sürecini Leave-in Treatment asiste eder. Garage Organics serisine bir saç kremi eklemedik. Hatta saç bakımı ile ilgili süreci şampuanın öncesine aldık. Çünkü hiçbir ürün saçınızda 30 saniye içinde harikalar yaratamaz. Yaratsa da bu oldukça çabuk kaybolur. Kalıcı iyilik sağlayan ürünler zaman ister ama biz de sizi banyoda o kadar bekletmek istemeyiz. Bu nedenle serum ve balm’ı önce kullanmanızı öneriyoruz.

Leave-in Treatment ise banyodan sonra devreye girer. Saçınızı anında nemlendirerek yumuşatır ve kolayca taramanızı sağlar. Böylece saçlarınızı kırmamış olursunuz. Ayrıca No.2 olarak adlandırdığımız yenilenen formülünde E Vitamini de var. Eğer saçınızı ısı ile düzleştiriyorsanız bu ince losyon kıvamındaki spreyi denemelisiniz, saçlarınızı ısıdan korur ama asla ağırlaştırmaz.

Bir de ilhamını Tropik bölgelerin mutlu insanlarından alan çok hoş ve kalıcı bir kokusu var. Banyodan sonra saçınızı taramak bir kabusa dönüşüyorsa o zaman Leave-in Treatment No.2’ye mutlaka bir şans verin.


Yorum bırak

Yorumunuz incelendikten sonra yayınlanacaktır.