Saçınızın İhtiyacı Belki de “Ghost Cut” Kesimdir…

Saçınızın İhtiyacı Belki de “Ghost Cut” Kesimdir…

Ghost Cut aslında Garage Hair Repair Studio için yeni bir uygulama değil. Sanırım 3 yılı aşkın zamandır müşterilerimizin saçının ihtiyacına göre uygulamaktayız. Fakat giderek yükselen doğal güzellik trendi Ghost Cut’ın sizler tarafından da özellikle sorulmasına yol açtı. Ghost Cut’ın ismi aslında az çok amacını anlatıyor. Yani hayalet gibi belli belirsiz verilmiş katlarla uygulanan bir kesim. Eskiden katlı kesimlerde çok belirgin makas izleri görürdük. Bu katlar ya yüzü daha oval göstermek adına ya da saçlara hacim vermek için yapılırdı. Fakat sonuç olarak tepelerde çok sert kat yerleri ile çok cılız uçlar olurdu. Müşterilerimiz böyle kesimlerden sonra saçlarında “2 boy oldu, katları yumuşatabilir miyiz?” isteği ile gelirdi. Yüzü de çok belirgin bir çerçeve içine oturttuğu için yüzün ifadesi sertleşirdi. Hatta işin aslan yelesine kadar gittiği aşırı durumlar biliriz…

Ghost Cut için sanırım en iyi örneklerden biri Victoria’s Secret modellerinin saçları olmalı. Saçlarındaki katlar asla çok belli olmuyor, onun yerine ahenkli, gür ve sağlıklı bir saç görüntüsü ortaya çıkıyor. Ghost Cut kesimini yaparken saçlarınızın ara bölgelerinde doğal katları takip ediyoruz ve onları taklit ediyoruz aslında. Böylece saçlarınız bir anda sağlıklı bir hacme kavuşuyor. Hem açık hem toplu, düz fön ile ya da dalgalı şekil verdiğinizde rahatça kullanabildiğiniz bu kesim özellikle ince telli saçlara çok önerdiğimiz bir yöntem. Aynı zamanda yüzünü daha ince, uzun ve oval formda göstermek isteyenler için de tam bir kurtarıcı.



Garage Hair Repair Studio için, artık siz de biliyorsunuzdur, kurguladığımız en önemli vizyon, en doğal ve sağlıklı saçları yaratmak. Böylece uzun süre kullanabileceğiniz, sizi kuaför koltuğuna esir etmeyen uygulamalar ile saçınızı kişisel stilinizin doğal bir parçası haline getirmeyi amaçlıyoruz. Ghost Cut kesimi de işte bu tarz uygulamalardan biri. Biliyorsunuz katlı kesimlerde hep düzeltme gerekir, ama Ghost Cut’taki doğal katlar bu kadar uğraş istemiyor. Ghost Cut’ı hem dalgalı, hem de düz saçlara ihtiyaçlarına uygun olarak adapte ederek uyguluyoruz.

Eğer “saçını yeni mi kestirdin?” sorusu yerine “bugün ne kadar güzelsin” iltifatı almak istiyorsanız gelin Ghost Cut hakkında konuşalım. Sizin için ideal olan uygulamaya beraber karar verelim.

Sevgilerimle,
Ahmet Çoban


Yorum bırak

Yorumunuz incelendikten sonra yayınlanacaktır.