Tercihiniz Bir Garage Şampuanı Olmalı, Ama Hangisi?

Tercihiniz Bir Garage Şampuanı Olmalı, Ama Hangisi?

Garage Ailesi olarak geçtiğimiz günlerde yeni bebeğimiz Super Wash şampuanı beğeninize sunduk. Gösterdiğiniz ilgi için teşekkür etmek isterim. Bu şampuan uzun zamandır üzerinde çalıştığımız özel bir formüldü, sizden gördüğü ilgi bizi çok mutlu etti.  

Tabii şimdi bir soru ortaya çıktı: Siz hangi Garage şampuanı tercih etmelisiniz? Hair Wash mı yoksa Super Wash mı?  

Garage Organics markasının ilk ürünlerinden olan Hair Wash şampuan; organik bitkilerle hazırlanmış, özellikle saç derisinde kaşıntı, egzama, iritasyon, kepek, aşırı yağlanma ve tüm bunlara bağlı olarak saç dökülmesi gibi sorunlar yaşayanlar için formüle edilmiş adeta bitkisel bir şifa kaynağı. Hair Wash şampuanı doğal bir ilaç niyetine saç dersinde oluşmuş, dolayısıyla saç yapınızı da etkileyen sorunlar için tercih edebilirsiniz. Kimyasallar kullanılmadan hazırlanan bu şampuan belirli bir kullanımdan sonra saçınıza sağlığını geri kazandırmaya yardımcı olur, pH’ını düzenler ve yağlanmayı dengeler.  

Garage Hair Repair serimize eklenen Super Wash şampuan ise her tipte saça (gürden inceye, yağlıdan kuruya) kolayca kullanabileceğiniz bir ürün. At kestanesi ve ısırgan otu gibi saç yapısını güçlendiren, kökleri besleyen faydalı bitkilerle hazırlanan Super Wash, sülfat ve paraben içermiyor. Bu şampuanın en özel yanlarından biri içindeki 24 şifalı bitki ile hazırlanan Phytocomplex AHL özel patentli karışım. Bu sayede saçı nemlendiriyor, yumuşatıyor ve parlamasını sağlıyor. Ayrıca ismi gibi süper kokuyor. Eğer organik ürün kullanmak konusunda güçlük yaşadıysanız bu şampuan ile daha sağlıklı, saçınızı kurutmayan, matlaştırmayan bir formüle kolaylıkla geçebilirsiniz.

Garage Organics Hair Wash ile tanışmak için buraya tıklayın. Ya da Garage Hair Repair Super Wash ile tanışmak için buraya tıklayın

Sağlıkla parlayan saçlarınızla, mutlu günler dilerim.

Sevgilerimle,

Ahmet Çoban 


Yorum bırak

Yorumunuz incelendikten sonra yayınlanacaktır.