Coco'nun Ahenkle Dans Eden Saçlarının Sırrını Açıklıyoruz!

Coco'nun Ahenkle Dans Eden Saçlarının Sırrını Açıklıyoruz!

Coco'nun sırrını açıklıyoruz: Garage Hair Repair Leave-in Treatment No.2! İpek gibi ahenkle dans eden saçlarının sağlığı bozulmasın ve saçındaki pembe ışıltıların rengi solmasın diye o da Leave-in Treatment'a güveniyor. 

Yoğun E vitamini katkısı ile zenginleşen formüllü Leave-in Treatment No.2, şimdiden Garage Hair Repair Studio misafirlerinin favorisi oldu. Büyüyen gramajı ve enfes tatlıları andıran kalıcı esansı ile bu sprey saçınız için kullandığınız en pratik ürünlerden biri olacak. 

Banyoda saç kremi sürüp bekleme derdini ortadan kaldıran Leave-in Treatment serisini saçınızı havlu ile kuruladıktan sonra taranması zor ve hasar görmüş kısımlara sıkmanız yeterli. Anında kolayca tarayabileceğiniz saçlarınız, aynı zamanda ince bir nem maskesi ile sarmalanarak ısı kullanarak yapılacak şekillendirmelere de hazır olacak. Fön vb. işlemler çok daha uzun ömürlü olacak hem de saçı yağlandırmadan!

Siz de Coco gibi; saçlarınız kırılmadan, sürekli kesmek zorunda kalmadan, sağlıkla uzasın ve hep parlak kalsın, mis gibi koksun isterseniz Garage Hair Repair serimizde bulunan Leave-in Treatment No.2 ile şimdi tanışın. 

Coco ve Garage Ailesinden Sevgilerle

xoxo


Yorum bırak

Yorumunuz incelendikten sonra yayınlanacaktır.