İstediğiniz Saçlara Şimdi Sahip Olun!

İstediğiniz Saçlara Şimdi Sahip Olun!

Garage Hair Repair Studio’larda bir süredir üzerinde durduğumuz yeni konseptimiz MAKEOVER bu aralar sosyal medya paylaşımlarımda da en çok bahsettiğim konu. Çünkü yapmak istediğimiz size ihtiyacınız olan köklü değişimi yaşatıp mutlu etmek.

Bazen uzun süredir hatalı giden şeyler olur. Mesela bir kere saçınızı sarıya boyatmışsınızdır ve nasıl dönüş yapacağınızı bilemezsiniz ya da tam tersi koyulardan açıklara dönmek zor gelir. Saçınızda çok sert geçişler vardır ya da aynı şekilde kesiminde çok sert katlar. Bazen bir yanlışı düzeltirken daha büyüğüne neden olunur. İşte sırf bu korku ile hiç dokunmamaya çalışırız. Ama bir taraftan da hayat geçiyor ve aynaya baktığımızda hoşumuza gitmeyen bir görüntü ile yaşamak için bir gün bile çok uzun.

Bu yanlışları düzeltmek yerine moralinizi bozanlar, gözünüzü korkutanlar olabilir. Ama inanın her hatanın dönüşü o kadar karmaşık yollardan geçecek diye bir şart yok. Bazen küçük bir geçiş, bazen mikro makas darbeleri ile bazen de daha büyük adımlarla saçınızla ilgili kurduğunuz gerçek hayale ulaşabilirsiniz. Hem de hemen.

Dedik ya hayat geçiyor ve bir gün bile kaybetmek için çok yazık bu nedenle benim en önem verdiğim konu müşterilerimi hayallerindeki saç ile hemen buluşturabilmek. Yani bir kuaför klişesi vardır ya; biraz kullan rengi oturur, biraz uzasın kesimi daha güzel durur. Ama ya olmazsa?

Bu yüzden saçınızdaki eskiye dayanan ya da daha dün olmuş olsun hataları düzeltmek için uzun süredir denediğimiz ve geliştirdiğimiz birçok farklı teknik ile çözüm üretiyoruz.

Gelin tanışalım, saçınızdan silmek istediğiniz hatalara beraberce çözüm bulalım. Bazen en pratik çözümlerle ne kadar büyük değişimler oluyor bilemezsiniz. Garage Hair Repair Studio’da MAKEOVER deneyimi ile istediğiniz saçlara ŞİMDİ sahip olmanızı sağlayalım.

Sevgilerimle, 

Ahmet Coban


Yorum bırak

Yorumunuz incelendikten sonra yayınlanacaktır.