Garage Sakinleştirici Bakım İle Tanıştınız mı?

Garage Sakinleştirici Bakım İle Tanıştınız mı?

Garage Hair Repair Studio’nun yeni olmasına karşın en popüler uygulamaları arasında hızlıca yerini alan “Sakinleştirici Bakım”, saçlarınızı gerçekten umutsuz bir noktada görüyorsanız aradığınız kurtarıcı işlem!  

Sakinleştirici bakımda saç yapısını güçlendiren ve keratin içeren özel bir protein bileşimi var. Bu saçınızın aslında doğal dokusunda olan ama zamanla gördüğü işlemler nedeni ile bölge bölge kaybolan bir yapı. Sadece kuaförlerde uygulanan teknik işlemler nedeniyle de olması gerekmiyor. Yoğun sülfat içeren şampuanlarla sık yıkanan saçlar, fön makineleri, sert taramalar ve sprey, jöle benzeri ürünler de saçlarınızda bu sağlıklı yapının kaybolmasına neden olur. Böylece saç kuruyor, inceliyor ve parlaklığını yitiriyor. Cansız görüntünün yanı sıra saç zor şekil alıyor, ayrıca fön ve renklendirme işlemleri de kendini göstermiyor.   

Sakinleştirici bakımı saçınıza yaptırmak istediğiniz köklü değişimlerden, ombre, brushlight, high/lowlight vb. gibi tüm renk açma işlemlerinden önce özellikle öneririm. Böylece saçınızı tüm teknik işlemlere hazırlayan güçlü bir baz oluşturmuş olursunuz. Ayrıca tüm boya işlemlerinde renklerin kendini tam olarak ifade etmesini ve uzun süre solmadan saçınızda kalmasını sağlar.  

Sakinleştirici bakımı, uzmanlarımız saçınız için daha yoğun bir programa gerek duymazsa, yılda 3-4 defa yaptırabilirsiniz. Brezilya Fönü olarak ünlenen yöntemlere göre çok daha düşük sıcaklıkta uygulanır. Böylece özellikle son yıllarda popüler olan ombre, brushlight, highlight gibi işlemlerden açılan kısımlarda yanma, kırılma, kopma gibi riskler ortaya çıkmaz. Yoğun bir duman ve koku çıkarmadığı için uygulaması daha pratiktir. Saçı düzleştireceğim diye bir iddiası yoktur. Saçımı doğal kullanmak istiyorum ama sağlıklı ve bakımlı dursun derseniz harika bir seçenek olabilir.   

Sevgilerimle, 

Ahmet Çoban 

Garage Sakinleştirici Bakımın ücreti 700-1100 TL arasında değişmektedir. 


Yorum bırak

Yorumunuz incelendikten sonra yayınlanacaktır.