Yeni Sezonda Renkler Isınıyor!

Yeni Sezonda Renkler Isınıyor!

Yaz aylarında güneşi depoladık ama biliyorsunuz D Vitamini ve onun sağladığı mutluluk hissi bir yere kadar kalıyor. Bu nedenle sonbahar melankolisine inat sıcak renklerin pozitif etkisini saçlara yansıtalım diyorum ve sizi (popüler rengimiz Desert Red’in yanı sıra) en yenimiz Toffee Brown ile tanıştırıyorum. Toffee Brown karamelin en sıcak tonlarıyla hem içinizi hem de saçlarınızı ısıtıyor. 

Kışın çevrenizi saran plaza griliğine inat saçınıza sıcaklık katarken moda trendlerine de göz atmayı unutmayın.  2018 sonbahar-kış sezonu için moda tasarımcıları renk paletlerine karamelden toprak tonuna, kestaneden kiremite, kahverenginin birçok tonunu eklemişler. Bu normal olarak dünyadaki güzellik trendlerine de yansıyor. Yani bizim gibi tüm dünya daha sıcak saç renklerine doğru yönelmeye başlıyor. 

Peki Sıcak Tonları Nasıl Koruyacaksınız? Roucou’yu Duydunuz mu?

En önemlisi saçınızın rengini soldurmamak. Saç renginin solmasının asıl nedeni de nemini kaybetmesidir. Bu arada hiç boya görmemiş, doğal saç için de bu geçerli. Eğer saçınızın nemini korumak adına düzenli bakım yaparsanız renginizi uzun süre kullanabilirsiniz. Üstte ismi geçmişti unutmadım. Roucou saçın pigment yapısını güçlendiren ve koruyan bir bitkidir. Bu harika içerik Garage Organics Hair Wash’ta da mevcut. Organik formüllü bu şampuan ile saç renginizin ömrünü uzatabilirsiniz. Ayrıca sülfatsız olduğu için saçınızı temizlerken kurumasına neden olmazsınız. Nemlendirici saç bakımını düzenli uygulamayı ihmal etmeyin. Size önerim tabii ki 10’un üzerinde şifalı bitki özünden ve yağdan hazırladığımız Garage Organics Hair Serum

Toffee Brown ve Desert Red’in güzel örneklerini zaman zaman @ahmetcobain hesabımdan Instagram’da paylaşıyorum. Buradan hoşunuza giden tonu seçebilirsiniz. Bu sonbaharın kendi renklerinizle şehre sıcaklık kattığınız harika bir mevsim olmasını dilerim. 


Yorum bırak

Yorumunuz incelendikten sonra yayınlanacaktır.