Bu Bahar Biraz Sakinlik İyi Gelir

Bu Bahar Biraz Sakinlik İyi Gelir

Bu yazın en gözde saç uygulamalarını geçtiğimiz haftalarda konuşmuştuk. Eğer daha o yazımı okumadıysanız göz atmanız için linkini buraya ekliyorum. Kısaca bu sezon da saçlarımızda güneş kadar parlak ışıltılar görmek istiyoruz.

Highlightlarla bezenmiş bu özel uygulamalar yüzümüzü aydınlatırken bize de baharın doğaya yaptığı gibi harika bir canlılık katıyor. Fakat saç renginde bu tarz açıklı, koyulu uygulamalara giderken atladığımız bir nokta oluyor. Ve o da aslında çoğu zaman iyi bir uygulama ile diğerleri arasındaki farkı oluşturuyor.

Beni yakından tanıyorsanız belki neden bahsedeceğimi tahmin ediyorsunuzdur: Bakım! Çünkü ne kadar düzenli uygulamaya çalışsak da, kendimize sözler de versek, çoğu zaman saç bakımını unutuyoruz ve koca bir kış sezonunu saçlarımız kuruyarak geçiriyor. İşte bu zamanı geri almak ve saçlarınıza kaybettiği sağlığı hızlıca geri kazandırmak için size önerim Brushlight, facelight vs. gibi dual renk uygulamaları öncesinde Sakinleştirici Bakım yaptırmanız.

Sakinleştirici Bakım, geçtiğimiz yaz sezonu başında aplikasyon menümüze eklediğimiz ve hızlıca popülerlik kazanan Garage Studio’ya özel saç bakım terapimiz. Bu uygulama hakkında daha detaylı bilgi için buraya tıklayabilirsiniz. Sakinleştirici bakım sayesinde hem renk açma gibi işlemler öncesinde kusursuz bir baz hazırlamış oluyoruz hem de yaz aylarında deniz&güneş nedeni ile yıpranacak saçlara güç depolatıyoruz.

Yani bu baharda sizlere diyorum ki; BİRAZ SAKİNLİK İYİ GELİR.

Sevgilerimle

Ahmet Coban


Yorum bırak

Yorumunuz incelendikten sonra yayınlanacaktır.