Bugün beraberce kırmızı halıda bir tur atmaya ne dersiniz?

Bugün beraberce kırmızı halıda bir tur atmaya ne dersiniz?

Son dönemde Hollywood’da takip ettiğim ve internette gezinirken dikkatimi çeken bazı ünlülerin saçlarını sizlere de ilham olması açısından kısa kısa notlarla paylaşmak istedim. Haydi başlayalım!

Scarlett Johansson’ın Işıldayan Zahmetsiz Dalgaları

Scarlett Johansson, Avengers serisinin son filmi End Game ile hem gişede hem de kırmızı halıda başarı yakalayanlardan. Bence o da ışıl ışıl görüntüsünden oldukça mutlu ki son dönemde hiç olmadığı kadar mutlu pozlar vermiş kırmızı halıda. Scarlett Johansson, onu fazlasıyla maskülen gösteren kısa saçlarından sonra bu Midlength kesim ile kendine çok yakışan bir saç boyu yakalamış. Ayrıca belli belirsiz dalgaları ve ışıldayan bakımlı sarı tonu da çok başarılı. Saçınızın renginin solmaması için fazlasıyla kurutan sülfatlı şampuanlardan kaçınmanızı bu vesile ile tekrar hatırlatmak isterim. 

Toka Modası Kırmızı Halıda

Keira Knightley, dönem filmlerinin aranan yıldızı olarak vintage aksesuarları ve kıyafetleri  başarı ile kombinliyor. Son dönemde oldukça moda olan tokaları da kırmızı halı tarzına eklemiş. Siz de dalgalarınıza bir hareket katmak istiyorsanız bu tarz tokaları deneyebilirsiniz. Tabii önemli olan dalgalarınızın sağlıklı duruşu, bunun için saçınızı şekillendirmeden önce Leave-In Treatment No.2 spreyimizden kullanmanızı öneririm.

Natalie Portman da “Midlength”ci Oldu

Uzun zamandır savunucusu olduğum Midlength saç modelinin saflarına gün geçmiyor ki yeni bir ünlü daha katılmasın. Hem de bu sefer Natalie Portman kadar zor değişiklik yapan, klasik tercihleri olan bir isim! Bu boy Portman’ın yüzüne dinamiklik katmış. Umarım uzun zaman Midlength’i kullanır. Bu saç ister dalgalı, ister düz, ister açık ister toplu birçok farklı modeli de rahatlıkla uygulayacağı bir boy olduğu için onu önümüzdeki dönemde farklı saçlarla görebileceğimizi düşünüyorum.

90’lara Gönderme Yapan Hailey

Hailey Bieber, son dönemde Justin Bieber sayesinde iyice popülerliğini arttırdı. Güzel model podyum dışında 90’lara gönderme yapan stili ile de anılıyor. Kumaş tokalar gerçekten de o yıllara damga vurmuştu, şimdi de geri dönüyorlar. Hele bu tepeden at kuyruğu modeli tam bir nostalji oldu bize…

Mikro Kakülü İle Charlize Theron

Hollywood’un en asil ve yetenekli güzellerinden Charlize Theron, son olarak Oscar töreninde koyu renk, bob kesim saçları ile şaşırtmıştı. Şimdi bir tık daha ileri giderek 2000’lerin başında moda olan mikro kaküller ile karşımıza çıktı. Son dönemde kakülleri çok sevsem de (bu yazıyı okudunuz mu?) mikro boy olanlarına karşı duygularım çok pozitif değil sanırım. Siz ne dersiniz? Zaten okuduğuma göre kakülleri takmaymış. Yani o da hevesini almak için yapmış sadece. Acaba bana hangi boy yakışır, mikro yakışır mı diyorsanız, gelin beraber bakalım.

Turumuz böylece sona erdi, umarım memnun kalmışsınızdır. Aklınızda saçınıza dair bir değişiklik yapmak varsa gelin beraberce sizin için en ideal olanı bulalım. Hayatı güzelleştirmeye saçlarınızdan başlayalım.


Yorum bırak

Yorumunuz incelendikten sonra yayınlanacaktır.