Garage Artık Acıbadem’de

Garage Artık Acıbadem’de

Garage Hair Repair Studio’yu çok hızlı değil de, emin adımlarla büyütmek istediğime belki yazılarımdan birinde değinmişimdir. İşte bu emin adımlardan biri de Acıbadem şubemiz. Neden Acıbadem derseniz? Çünkü hem sizden gelen istekleri can kulağıyla dinliyoruz hem de Caddebostan ile başlayan Anadolu yakası maceramızdan yakaladığımız güzel tempoyu daha da arttırmak istedik. 

Geçtiğimiz ay Etiler şubemizden tanıdığınız Mustafa Akkuş yönetiminde açılan Garage Hair Repair Studio Acıbadem, daha ilk günlerden sosyal medya üzerinden duyurmamızla harika bir ilgi ile karşılandı. İstanbul’da trafik yüzünden uzak kaldıklarımızın böylece gönlünü almış olduk.

Acıbadem şubemiz Garage Markası’nın tüm alametifarikalarına sahip. Markamızın sinyeleşmiş salon dekorasyonundan genç ve yetenekli ekibine, popüler uygulamalarından lezzetli kahvelerine, Garage Organics ürünlerinden kişisel danışmanlık randevularına (yani kısaca ben Ahmet Çoban’a :)) hiçbir eksiği yok. Hatta en yeni gözbebeğimiz olduğu için bir tık fazlası bile var. 

Sosyal medya’dan yoğun takip edilen hesabı @mustinnn https://www.instagram.com/mustinnn/?hl=en ile tanıdığınız Mustafa Akkuş ve ekibi saçınızda harikalar yaratmak ve hayatınızı güzelleştirmeye saçlarınızdan başlamak için Acıbadem şubemizde sizi bekliyor. 

Ben de umarım yakın gelecekte yeni heyecanlar ve taptaze projeler ile size buradan seslenmeye devam edeceğim. Her zamanki gibi ilgi gösterip okuduğunuz için teşekkür ederim.

Sevgilerimle

Ahmet Coban 

Garage Hair Repair Studio - Acıbadem

Acıbadem Mah. Acıbadem Cad. No: A/230 Üsküdar / İstanbul

T: 0216 519 29 50 


Yorum bırak

Yorumunuz incelendikten sonra yayınlanacaktır.