Garage Hair Repair Studio’nun En Popüler Uygulamaları

Garage Hair Repair Studio’nun En Popüler Uygulamaları

Brushlight Nedir? 

Brushlight, bizim patentini aldığımız özel fırça tasarımımızın ismi. Bu fırça ile yaptığımız açıklı/koyulu geçişleri olan boyamalara da yine Brushlight diyoruz. Brushlight fırça, hem köklerden ortalara doğru boyayı doğal geçişlerle taşımak, hem de saçın doğal rengine, 2 tona kadar sanki güneşten açılmışçasına natürel highlight’lar vermek için ideal. Bu uygulama bizim ünümüzü başka bir noktaya taşıdı. Çünkü hangi saçı ne kadar açmamız gerekiyor, ne sıklıkla highlightlar verilmeli kişiye göre üzerinde ince hesaplamalar yaptıktan sonra uygulamaya geçiyoruz. Bu hesaplamalarda yüz şeklinin, ten renginin, saçın kalınlığının, gürlüğünün ve dalgasının önemli rolü oluyor.

Brushlight uygulaması ilk defa boya yaptırmak ve saç renklerini açmak isteyen müşterilerimiz için iyi bir başlangıç noktası. Ayrıca boya için yaşı daha erken olanlar için de… Çünkü saçın doğal rengi ile oynamamız gerekmiyor ve üzerine en natürel sonucu uygulamaya çalışıyoruz. Brushlight sayesinde balyaj, gölge gibi uygulamalara karşı olduğunu söyleyen birçok müşterimizin fikrini değiştirdiğimizi söyleyebiliriz.

Transparan Boya Nedir? 

Saçlarınızda ilk beyaz telleri gördüğünüzde panik olmuş muydunuz? Belki benim gibi yaşınızdan erken beyazlamaya başladı saçlarınız, belki artık saçlarım doğal görünmeyecek diye üzülüyorsunuz, belki de yaşlanmaktan korkuyorsunuz…

Öncelikle her yaşın farklı bir güzelliği var Süperstar Ajda’nın dediği gibi. Ayrıca olgun bir güzellik verdiği de kesin, mesela Linda Rodin bunun en güzel örneklerinden biri. Ama siz saçım yaşımı ele vermesin diyorsanız ve aradığınız doğal bir çözümse cevap transparan boya. %60-70 oranında renk veren boyamızı kullanarak lokal uygulamalarla son derece doğal bir sonuç yakalayabiliyoruz hem de uzun süre kullanabiliyorsunuz.

Pigmentasyon Nedir?

Doğallığın bizim için ne kadar önemli olduğundan hiç bahsetmiş miydim? Sanırım her konu içinde defalarca doğal/natürel kelimelerinin geçmesinden siz bunu anlamışsınızdır. Doğal ve sağlıklı saçların hiç geçmeyen bir trendi olduğunu düşünüyorum. Biz de böyle trendler ötesi bir güzelliğin peşinden koşuyoruz.

Bu nedenle yaptığımız tüm uygulamalarda bu natürelliği yakalamak çok önemli. Yani saçınızın renginde bir farklılık yaptıysak, sizi gören arkadaşınız saçına ne yaptırdın diye sormamalı. Bugün ne güzelsin diye düşünmeli bana göre.

Bu nedenle saçınızdaki highlightların zamanla kızarıp tonlarının bozulmasına çözüm olarak sürekli saçınızın rengini açarak açık ve koyu tonlar arasında dengeyi kaybetmek yerine, “pigmentasyon” uygulaması ile kızarıklığı alıyoruz. Aynı zamanda saç diplerinize natürel bir ton da veriyoruz.

Böylece saçlarınızı sık sık baştan boyatmak yerine daha az kuaför koltuğunda oturmuş oluyorsunuz. Hem zaman tasarrufu hem de natürel sonuç (natürel kelimesini çok kullandığımı söylemiş miydim?).

 

@garageizmir ⭐️⭐️⭐️⭐️

Ahmet Çoban (@ahmetcobain)'in paylaştığı bir gönderi ()

 

 


Yorum bırak

Yorumunuz incelendikten sonra yayınlanacaktır.