Hayatını Güzelleştirmeye Saçlarından Başla! 

Hayatını Güzelleştirmeye Saçlarından Başla! 

Yeni sloganımızı nasıl buldunuz?  

Garage Hair Repair’i kurarken, ilk başta aklımda insanların kuaförlerle ilgili duydukları mutsuzlukları silmek vardı ama sadece bu değil aynı zamanda daha fazlasını da vermeyi hedefledim. Ayrılırken yüzlerinde bir gülümseme olsun, gözlerini aynadan ayıramasınlar istiyordum. 

Belki de bu nedenle Instagram’da paylaştığım karelerde de yüzlerindeki gülümsemeye odaklanıyor, arkadan ya da yandan çekilmiş fotoğraflardansa gülen yüzlerin olduğu kareleri hep daha çok tercih ediyorum. Hem bu kareler saçın uygulanan kişiye ne kadar yakıştığını da daha iyi gösteriyor. Yani yüzden yansıyan mutluluk hissi samimi oluyor.  

Hani Cemal Süreya’nın ünlü dizeleri var ya “kahvaltının mutluluk ile bir ilgisi olmalı” oradan ilhamla bana göre “mutluluğun saçlarla bir ilgisi olmalı”. Çünkü uzmanların her zaman söyledikleri bir konu var. Mutluluk kendinizden memnun olmanızla başlıyor. Ayna karşısına geçtiğinizde eğer gördüğünüz hoşunuza gidiyorsa kendinizle barışık, mutlu, pozitif bir insan oluyorsunuz ve bu da çevrenize, ilişkilerinize, işlerinize yansıyor. Yani hayat güzelleşiyor.  

Genel olarak güzellik endüstrisinin de yaratmaya çalıştığı bu değil mi zaten? Ama saçların yeri biraz daha özel. Sadece benim için değil bir insana baktığınızda ilk dikkat çeken kısmı o insanın saçları olduğu için. Bir düşünün, insanları tarif ederken ilk sıralarda saçlarından bahsetmez misiniz?  

Bu nedenle hayatınızı güzelleştirmeye saçlarınızdan başlayın!  

Sevgilerimle,

Ahmet Çoban 


Yorum bırak

Yorumunuz incelendikten sonra yayınlanacaktır.