Herkese Merhaba

Herkese Merhaba

Sadece filmlerde olabileceğini düşündüğümüz zorlu bir süreçten geçiyoruz. Bu dönemde her şeyden önce hem sizlerin hem de tüm Garage Ailesinin sağlığını düşünerek erken bir kararla izninizi istemiştik. Şimdi bu ayrılık biraz uzayacak gibi duruyor. Çok küçük yaşlardan beri tatil nedir bilmeden çalışmaya alışmış bir insan olarak bu ara şimdiden bana çok uzun geldi. İşimi, tüm ekibimizi, sizleri, her gün salonlarımızda tanık olduğumuz sizi mutlu eden değişimleri çok özledim. Bu dönem bana tekrar tekrar işimi ne kadar çok sevdiğimi gösterdi. Bunu zaten çeşitli zamanlarda sosyal medya Post’larımda sizinle paylaşırdım ama dediğim gibi şimdi daha da iyi idrak etmiş oldum.  

Tabii bu arada sizlerle iletişimimiz kesilmedi. Sosyal medyayı sanırım en çok bu yanı için sevmeliyiz. Sosyal izolasyonda olsak da duygularımızı, sorularımızı, mutluluklarımızı, yalnızlığımızı paylaşabiliyoruz. Bu dönemde saçlarınız ile ilgili birçok tazelenme ihtiyacınız olduğunun farkındayız. Her şey normale dönüp de hayat kaldığı yerden devam ettiğinde “Hair Repair” yani “Saç Onarma” misyonu ile 5 yıldır hizmet veren Garage Studio’lar ve saç uygulamaları sizleri mutlu etmek için her zamankinden büyük bir heyecanla iş başında olacak. Kızaran diplerin, yeşilleşen sarıların, bozulan katların, matlaşan tonların hepsini onarmak için salonlarımızda hazır olacağız!  

O güne kadar saçlarınızın rengi solmasın, canlılığını yitirmesin diye evde bakım yapabilirsiniz. Bugünlerde en çok konuşulan #selfcare, yani biraz moral bulmak adına kendinize gösterdiğiniz özen ve bakım. Aynaya baktığımızda kendimizi iyi hissetmek hepimize iyi geliyor.  

Saç bakımı ya da ürünlerimiz hakkında bana ya da markamıza sorularınız olursa her zaman Instagram üzerinden @ahmetcobain ya da @garageorganics hesaplarına iletebilir ya da info@garagehairrepair.com'a mail gönderebilirsiniz.  

Sağlıkla (ve evde) kalmanızı dilerim. 

Sevgiler

Ahmet Çoban 


Yorum bırak

Yorumunuz incelendikten sonra yayınlanacaktır.