Leave-in Treatment No.2 ile “Yıka-Sık ve Çık”

Leave-in Treatment No.2 ile “Yıka-Sık ve Çık”

İşte Bu Kadar Basit! 

Bazı güzellik ürünleri vardır asla vazgeçemezsiniz, muadilini bulamazsınız, seyahate giderken unutursanız çok üzülürsünüz… İşte Garage Hair Repair serimizde yer alan Leave-in Treatment No.2 tam da böyle bir ürün. 

Durulanmayan saç kremi kategorisinde yer alan Leave-in Treatment, bizim ürün serimize eklememiz açısından önemli bir üründü. Çünkü Garage Organics serisinde ya da Hair Repair serisinde banyoda kullanılan klasik bir saç kremi yok. Çünkü açıkçası saç kremi banyoda çok kısa süre saçta kalıyor ve çoğu zaman hatalı kullanılıyor. Kısacası fayda sağlayacağına zarar getirebiliyor. Saçı yumuşatma etkisi de çoğunlukla hemen geçiyor.  

Leave-in Treatment ise saçınızda kalan bir ürün olduğu için etkisini de uzun süre koruyor. Uygulanması da çok pratik, banyoda beklemenize, uzun uzun saçınızdan durulamanıza gerek yok. (Ayrıca az su harcattığı için doğaya karşı da duyarlı diyebiliriz sanırım). Bu pratiklik hepimizin bol koşuşturma içinde geçen yoğun hayatları için çok önemli. Kimi zaman kendimizi ne kadar kadar şımartmak da istesek çoğunlukla böyle bir zaman bulamıyoruz.  

Bu pratik ürünü en iyi anlatan 3 kelime YIKA-SIK ve ÇIK. Eskiden yıka ve çık sloganlı şampuanlar vardı hatırlarsanız ama onların da yumuşatıcı etkisi pek kalıcı olmazdı. Leave-in Treatment’ı banyondan sonra havlu ile kuruttuğunuz, hafif nemli saça sıkın ve çıkın. Saçınızı anında yumuşatır, kolayca kırılmadan taranmasını sağlar, daha önemlisi nemi içine hapsederek bakıma gün boyu devam eder ve ısı ile şekillendiriyorsanız zarar görmesini engeller. 

Bu harika ürünün bir başka iyi yanı da inceltilmiş losyon yapısı ile saçı yağlandırmaması. İçerisindeki bitki özleri ve yağlardan oluşan besleyici kokteyl saç açma işleminde yıpranmış hatta bizim hamurlaşmış dediğimiz oldukça zarar görmüş saçlarda bile çok başarılı.  

Hani elinizin altında her zaman güvenebileceğiniz, etkisinden emin olduğunuz, sizi asla yarı yolda bırakmayacak bir ürün istersiniz ya işte Leave-in Treatment o ürün. 

Yani banyondan sonra  Leave-in Treatment No.2’le YIKA-SIK ve ÇIK size yeter! 

Sevgilerimle, 

Ahmet Coban


Yorum bırak

Yorumunuz incelendikten sonra yayınlanacaktır.