Moda Haftalarından 2020 İlkbahar/Yaz Saç Trendleri

Moda Haftalarından 2020 İlkbahar/Yaz Saç Trendleri

Moda haftaları benim için güzellik gündemini takip etmek, ilham almak ve kendi çalışmalarımıza yenilikler katmak adına her zaman en önemli kaynaklardan biridir. Bu nedenle yavaş yavaş adım attığımız 2020 ilkbahar/yaz sezonunun önemli defilelerinden normal hayata uygulanabilecek trendleri sizin için yorumlamak istedim. İşte yeni sezon!  

Bu sezon podyumda en sık gördüğümüz modellerden biri geriye taranmış saçlar oldu. Boyu ya da rengi ne olursa olsun tutuculuk sağlayan ve biraz parlaklık katan bir ürün yardımı ile geriye taranmış saçlar oldukça revaçta. Ve aynı zamanda uygulanması da çok pratik. Aslında yaz ayları denince kurtarıcı olarak çoğumuzun aklına gelen bu saç modelini uygularken jöle ya da köpük yerine Garage Organics Pure Aloe kullanmanızı öneririm. Bu ürün jöle, köpük ve benzerleri gibi kimyasal içermez dolayısıyla saç köklerini tıkamaz, saçta kalıntı bırakmaz. Hatta tam tersine yağ dengesi sağlayarak saçınızın temiz ve sağlıklı kalmasına yardımcı olur.  

Bu sezon podyumda çok gördüğümüz modellerden biri de yumuşacık, doğal dalgalar oldu. Bu dalgaları yaratmak için saçınızı kurutmayan, sürekli nemli tutan bir bakım rutini oluşturmanız önemli. Banyo öncesi saçlarınıza nemlendirici maske uygulayın, saçlarınızı ne sıcak ne soğuk, ılık su ile yıkayın. 150 dereceden yukarı ısıda kurutmayın. Ayrıca kurutmadan önce Garage Hair Repair serimizdeki Leave-in Treatment No.2 kullanmanızı öneririm. Bu sprey saçınıza nemi hapseder ve kuruyarak elektriklenmesini engeller. Dalgalarınız tel tel ayrılmaz, yumuşaklığını ve formunu korur.  

2020 İlkbahar /yaz podyum trendlerinde öne çıkan başka bir model de yandan keskince ayrılmış olan saçlar. Bu saç modelinin en iyi yanlarından biri eğer yuvarlak hatlara sahipseniz yüzünüzü daha oval ve uzun göstermesidir. Aslında bu saç modelini en başta bahsettiğim arkaya taranmış saçın yana ayrılmış versiyonu olarak düşünebilirsiniz. Geri atmaktansa yüzünüze ince ve oval bir çerçeve vermek için kullanabilirsiniz.  

Bu sezonun en revaçta kesimi bizim de birkaç yıldır salonlarda çok severek uyguladığımız mid length boylar. Bu kesimi neden çok tercih ettiğimi çok kez anlatmışımdır ama kısaca tekrar bahsetmek gerekirse istendiği zaman toplanabilen, istenirse açık kullanılan bu model kişinin yüz hatlarına uygun olarak boyu ayarlanıyor ve birçok kişiye çok yakışıyor. Ayrıca oldukça modern ve dinamik duruyor ve kullanım kolaylığı sağlıyor.  

2020 yaz trendlerine dair son olarak bahsetmek istediğim model alttan bağlanmış zahmetsiz bir atkuyruğu. Bu saç modeli özellikle düz yapıda saçı olanlar için çok uygun. İnce renkli deri bir ip ya da kurdele gibi kıyafetinize yakışacak bir aksesuar ile fiyonk yapabileceğiniz bu model sizi gündüzden geceye kolaylıkla taşıyacaktır.

Sevgilerimle

Ahmet Coban


Yorum bırak

Yorumunuz incelendikten sonra yayınlanacaktır.