Sık Sık Kullanıyorum Da Ne Demek İstiyorum: Geçiş Ne Demek?

Sık Sık Kullanıyorum Da Ne Demek İstiyorum: Geçiş Ne Demek?

Son dönemde Instagram’daki birçok post’umun altında aynı şey yazıyor fark etmişsinizdir: “Ombe, sombre, high/lowlight gibi işlemleri yaptırmak kolay, önemli olan renk geçişleri ve iki rengin birbirine olan ahengi.”  

Sürekli yazmaktan ya da bana soranlara anlatmaktan sıkılmayacağım bir konu aslında GEÇİŞ. Yani renk uygulamaları arasında ek yeri gibi durmayan ya da bant görüntüsü yaratmayan homojen geçişleri sağlamak. Bu konunun üzerinde özellikle durmamın bir nedeni sadece saçlarını ombre gibi işlemlerle bölgesel olarak aydınlatmak isteyenleri ilgilendirmemesi. Doğru geçişler birçok işlem için önemli. 

Diyelim ki saçınızda artık boya istemiyorsunuz ve natürel renginize dönmeye karar verdiniz. Ama bu çok zor bir karardır. Hatta o kadar sabır ister ki sırf sürece dayanması zor olduğundan kadınlar boyalarından vazgeçemez. Ama geçişlerin doğru şekilde bölgesel uygulaması ile aslında natürel köklerinizi rahatlıkla açılmış uçlarınıza bağlayabiliriz ve “doğala geçiş”i de rahat bir hale getirebiliriz.  

 

Bu gönderiyi Instagram'da gör

#röfle #gölge #highlight #lowlight #ombre #sombre #brushlight #facelight gibi işlemleri yaptırmak çok kolay önemli olan renk geçişleri ve iki rengin birbirine olan ahengi. . Applications like highlight ombre sombre ... are easy to achieve. The important thing is blending the colors harmoniously creating the right color transitions . #hairstyles#americansalon##layers#oneshot##modernsalon#lob#chop#highlights#undercut#blonde #imakevideos #transformationhair #btconeshot_haircut18 #behindthechair#cosmoprofbeauty #sonbaharrenkleri .#sakinleştiricibakım .#ahmetcobain #ghostcut. . . . .@garagehairrepairstudio @garagecaddebostan @garagenisantasi @garageizmir @mustinnn @onur_camur @guneyaslanofficial @gokhanunlu_ @garage_superman @tanerizmm @zulfikarozen @emreyaz83 @bymustafarsln @makeup_zubeydekayci @busactambenlik @caglar_caglayann @azizakbabaofficial @oknnklcc @garagehairmetin @buleentakcay @idilbirincimakeup @sedat.taskiran @merthannn @merthannn1 @mavissekerr @aynur_nail_art @cagla_sertgel @alevmesee @yilmazcobain

Ahmet Çoban - Garage️ (@garagehairrepairstudio)'in paylaştığı bir gönderi ()

 

Ya da diyelim ki saçınızda severek kullandığınız bir renk açma işleminiz var ama orta kısımlarda saçlarınızın zemini nedeniyle kızarmalar oluyor ve bakırlaşan teller saçınızın tamamını kötü gösteriyor. Normalde bunu düzelttirmek için sıfırdan aynı işlemi düzenli olarak yaptırmak gerektiği düşünülür ama hayır biz bu sorunu da aslında bölgesel uygulanan, doğru geçiş işlemleri ile aşabiliyoruz.  

Benim için önemli olan saçınıza olabildiğince az kimyasal değdirmek. Böylece saçlarınızın daha az yıpranmasını sağlamak. Çünkü evinizin sağlam temeli gibi (ya da iyi arkadaşlıkların) saçlarınızdaki boya, ombre hatta fön gibi işlemleri iyi gösteren sağlıklı bir temeldir.  

İşte bir süredir sürekli bahsettiğim ve sosyal medyada sektörün popüler sözü haline gelen “geçiş” kelimesini üzerine bastıra bastıra tekrarladığımda ben aslında bunları anlatmak istiyorum. Eğer saçınızın geçişlerinden memnun değilseniz ya da böylesine lokal dokunuşlarla bir yeniliğe, düzeltmeye ya da doğallığa dönüşe ihtiyacınız varsa bizden bir tanışma randevusu alın. Gelin konuşalım, size en yakışanı beraberce bulalım. 

Sevgilerimle, 

Ahmet 


Yorum bırak

Yorumunuz incelendikten sonra yayınlanacaktır.